The BlueBirds

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » The BlueBirds
The BlueBirds

besteltickets

 

The BlueBirds

Met Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise

Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs.

Speelperiode;  september 2018 t/m december 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie ‘The BlueBirds’ is geboren.
Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven ‘The BlueBirds’ hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen. Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen de Nashville sensatie naar het rode pluche van de Nederlandse theaters. Country is weer hot!

 

The BlueBirds

 

The BlueBirds

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.