The Book of Mormon – Theater tickets

The Book of Mormon

Tickets

 

The Book of Mormon

The Book of Mormon, de Broadwayhit die alle records verbreekt, komt naar Amsterdam.

 

Carré presenteert de nieuwe titel in de serie Broadway in Carré: The Book of Mormon. De met Tony®, Olivier® en Grammy® Awards bekroonde show is in 2019 voor slechts een korte periode te zien in Amsterdam. The Book of Mormon volgt twee mormoonse jongens die op een zendingsmissie naar Afrika worden gestuurd.

Speelperiode;  september 2019 t/m oktober 2019

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Sinds de wereldpremière in maart 2011 in het Eugene O’Neill Theatre in New York, waar de show negen Tony® Awards won waaronder die voor beste musical, werd The Book of Mormon op drie continenten opgevoerd en won de show meer dan dertig internationale onderscheidingen. De musical heeft alle kaartverkooprecords verbroken in New York, Londen, Melbourne en Sydney.

De hoofdrollen van The Book of Mormon in Amsterdam worden vertolkt door Kevin Clay als Elder Price en Conner Peirson als Elder Cunningham. Zij hebben deze rollen eerder gespeeld op Broadway en de Amerikaanse tournee. Clay en Peirson worden vergezeld door Nicole-Lily Baisden als Nabulungi, William Hawksworth als Elder McKinley, Ewen Cummins als Mafala Hatimbi, Johnathan Tweedie als Joseph Smith en Thomas Vernal als de Generaal.

The Book of Mormon is Engels gesproken. Er is geen boventiteling.

 

 

The Book of Mormon

 

The Book of Mormon

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.