The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

Home » Agenda TheaterReserveringen » Toneel » The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

besteltickets

 

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

van 20 september tot en met 1 oktober exclusief in Carré

De internationale theaterhit The Curious Incident of the Dog in the Night-Time komt van 20 september tot en met 1 oktober exclusief naar Carré, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige miljoenenbestseller van Mark Haddon en won zeven Olivier Awards en vijf Tony Awards, waaronder die voor beste voorstelling.

Speelperiode; volgt later

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time vertelt het verhaal van de vijftienjarige autistische Christopher John Francis Boone. Hij weet veel van wiskunde, maar weinig van mensen. Christopher houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van de kleuren geel en bruin en wil niet aangeraakt worden. Christopher is in zijn eentje nooit verder geweest dan het einde van de straat. Maar wanneer blijkt dat de hond van de buurvrouw vermoord is, gaat hij op onderzoek uit. Hij begint aan een onvergetelijke reis die zijn veilige wereld volledig op zijn kop zet.
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time is gebaseerd op de gelijknamige miljoenenbestseller van Mark Haddon. Simon Stephens bewerkte het boek tot een theatervoorstelling. Tony Award-winnares Marianne Elliott regisseert het stuk. Zij regisseerde ook het spektakel War Horse, dat in 2014 vier maanden in Carré te zien was.

Broadway aan de Amstel

Broadway aan de Amstel is een terugkerende reeks waarbij Carré de meest toonaangevende producties uit Londen en New York presenteert. The Curious Incident of the Dog in the Night-Time ging in 2012 in première in het Londense National Theatre en werd wegens succes naar West End en vervolgens Broadway gebracht.

RTL Late Night
Wetenschapsjournalist Diederik Jekel vloog onlangs naar Londen om The Curious Incident of the Dog in the Night-Time te zien en kwam laaiend enthousiast terug. Hij vertelde hierover in RTL Late Night.

 

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

 

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.