The Francis & Dominic Show – Theater tickets

The Francis and Dominic Show

Tickets

The Francis & Dominic Show

Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour

Kalender


Klik op de kalender voor alle speeldata, theaters en prijzen

 

 

Wat krijg je als de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren, en kan genieten van een verbluffend concert.

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert u de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor en de garantie dat als u klassieke muziek ook maar een beetje leuk vindt, The Francis & Dominic show, fantastisch zal vinden!

Fotocredits: Mark Engelen

The Francis and Dominic Show

The Francis and Dominic Show

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Facebook pagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Facebook

 

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.