The Lion King

0

besteltickets

 

The Lion king  –

 Disney

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven.

Speelperiode; t/m oktober 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Het Oad The Lion King arrangement :

• Vervoer per luxe Oad bus.
• Entreekaart voor een zitplaats op de eerste rang.
• Reserveringskosten.
• Gratis koffie en thee in de bus.
• Vertoning van clip van de musical in de bus.
• Direct voor de deur uitstappen.

 

Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen dat tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater viert. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten betoveren door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

The Lion King

 

The Lion King

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Comments are closed.