The Magical Music of Harry Potter

Harry Potter

Tickets

The Magical Music of Harry Potter
Kaartjes  en Tickets

Live in Concert

Unieke film- en muziekervaring: De magische muziek van Harry Potter – Live in concert met de gebroeders Weasley!

 

Speelperiode; vanaf december 2021

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

De Harry Potter-films zijn een van de meest succesvolle films in de geschiedenis van de cinema. De bekroonde filmmuziek komt nu voor het eerst als unieke concertavond met de gebroeders Weasley naar Europa. Originele acteurs, magie, stersolisten, een koor en symfonieorkest brengen de magische muziek van Harry Potter tot leven! Bezoekers zullen de belangrijkste muzikale momenten van Harry Potter beleven. Op het programma staan de filmsoundtracks van viervoudig Oscarwinnaar John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper en Oscarwinnaar Alexander Desplat, evenals de beste muziek van “Harry Potter and the Cursed Child”, dat vele prijzen heeft gewonnen in Londen. en New York.

Gastoptredens:
Chris Rankin
De in Nieuw-Zeeland geboren Christopher William Rankin werd beroemd vanwege zijn rol als de bazige perfectionist Percy Weasley, de oudere broer van Ron Wemel. Volgens Rankin hebben hij en Percy niet veel gemeen – alleen het sterke gevoel van perfectie en rood haar. Op televisie verscheen Rankin als “Waring” in de BBC-productie The Rotter’s Club, en als “Henry Evelyn Wood” in Victoria Cross Heroes. Hij was ook te gast in tal van tv-shows, zoals Newsround en Ministry of Mayhem. Chris Rankin trad ook met groot succes op in de pantomime Cinderella als “Dandini”. In 2016 speelde hij Mycroft Holmes in de Sherlock-parodie op het YouTube-kanaal Hillywood.

Rob Lake
Rob Lake is een wereldwijd bekende en succesvolle goochelaar en illusionist. Hij betovert elk publiek met zijn interactieve performance. Naast zijn eigen shows over de hele wereld, is Lake ook betrokken bij film- en muziekproducties en heeft hij veel speciale effecten gemaakt voor The Wizard of Oz, Phantom of the Opera en Beauty and the Beast. Rob Lake maakt regelmatig gastoptredens op tv. In 2018 haalde hij de finale van de talentenjacht “America’s Got Talent”. Hij heeft zijn goochelshows gepresenteerd in de VS, Japan, Australië en Europa. Rob Lake creëert echte magie en betovert het publiek.

 

 

The Magical Music of Harry Potter

Harry Potter

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.