The Prom – Broadway’s Hit Musical Comedy – Tickets

The Prom

Tickets

The Prom Kaartjes  en Tickets

Met o.a. Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf en Juliëtte van Tongeren

Speelperiode;  

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Emma wil maar één ding: met haar vriendin Alyssa als date naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De homofobe voorzitter van de ouderraad, die later de moeder van Alyssa blijkt te zijn, blaast het hele feest af. Vier nogal uitgerangeerde Broadway-sterren krijgen lucht van de situatie en besluiten af te reizen naar de provinciestad om Emma te steunen in haar strijd. Ze hebben in eerste instantie alleen niet zozeer de intentie om Emma te helpen; ze grijpen de mediahype rond haar wens aan om hun eigen gedeukte imago’s op te poetsen en in the picture te blijven. Een narcistische pr-stunt van jewelste dus. Toch slagen de vier uiteindelijk in hun opzet en komen ook zij tot besef dat het in het leven om meer draait dan om roem. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… tonight belongs to you!

Het script van de musical The Prom is van de hand van Bob Martin, de muziek van Matthew Sklar. De musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de Netflix Original Film worden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Internationaal musical vedette en meervoudig Award winnares Pia Douwes keert terug op de vaderlandse podia. Theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment is trots dat Pia Douwes vanaf september 2022 de hoofdrol in de nieuwe musical The Prom zal vertolken. Het is dan drie jaar geleden dat Pia in een Nederlandse theaterproductie te zien was.

Fotografie; Roy Beusker

 

The Prom

 

weetwaarjekoopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.