The Show Must Go On – Barrie Stevens – Theater

Barrie Stevens

Tickets

The Show Must Go On

Barrie Stevens gaat altijd door

 

Barrie is als jonge Engelsman naar Nederland gekomen om als danser ‘het vak’ in te gaan. Een lange carrière die nog steeds doorgaat.

Speelperiode;  december 2019 t/m maart 2020

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Zijn kreet “vooral doorgaan” kent iedereen. En nu is het de tijd om over die veelzijdige loopbaan en zijn leven te vertellen. Een voorstelling vol humor en mooie verhalen met een lach en een traan. En natuurlijk met ‘song and dance’. Over zijn liefdes en alle ups-and-downs. En hoe bijvoorbeeld Annie M.G. Schmidt hem in ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ expres moeilijke woorden liet zeggen. En over al die merkwaardige dingen die een op en top Engelse jongen meemaakt als hij in het vrijere Nederland belandt. Allemaal bouwstenen die hem de kleurrijke figuur maakten die hij nu is.

Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment brengt Barrie Stevens terug in het theater. Naast grote musicals, toneelstukken en theaterconcerten bracht het productiehuis eerder intieme soloproducties met en rond Kitty Courbois (Courbois, Parels van Poëzie), Annemarie Oster (Vrouw van de wereld) en Sabine Beens (Ca Bien). En nu is het de beurt aan Barrie Stevens. Na een lange en veelzijdige carrière leek het de afgelopen jaren stiller te worden rond de showman pur sang. Niets bleek echter minder waar. Zijn ontwapende aanwezigheid in de televisiereeks Beter laat dan nooit bracht hem geheel terug in the picture. Er volgden een gastrol in de soapserie GTST en vanaf september de medewerking aan Dancing with the Stars met Chantal Janzen.

The Show Must Go On

 

Barrie Stevens

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.