The Sound Of Music – Theater

The Sound of Music

Tickets

The Sound Of Music
Kaartjes  en Tickets

De Musical

Een voorstelling waarbij het publiek kan genieten van bekende nummers als Edelweiss, Do-re-mi en My Favourite Things. The Sound of Music is het grootste succes van Richard Rodgers en Oscar Hammerstein en wordt sinds 1959 in theaters over de hele wereld gespeeld.

 

Speelperiode; vanaf juni 2021

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

The Sound of Music vertelt het verhaal van de Oostenrijkse Maria en het speelt in 1938. Ze zit in het klooster (de abij Nonnberg), maar dat leven is niets voor haar. Ze is te onbesuisd. Moeder Overste stuurt haar naar de familie Von Trapp om als gouverante te werken. De familie heeft zeven kinderen. De kinderen van kapitein Von Trapp worden bijzonder streng opgevoed. De Kapitein heerst over zijn kinderen met militaire discipline. Echter, wanneer de Kapitein een tijd van huis gaat, laat Maria de kinderen weer opbloeien. Ze leert de kinderen zingen en laat ze van het leven genieten en gelukkig zijn.

Als de Kapitein thuiskomt, volgt er acuut ontslag, maar als de kapitein ziet wat voor goede invloed ze heeft, wordt ze weer aangenomen. Uiteindelijk vormen de kapitein en Maria een gelukkig stel en trouwen ze.

Een huwelijksreis volgt. Tijdens deze reis past Max, de impressario op de kinderen. Hij wil ze laten optreden in het openbaar tijdens de Festspiele; iets dat de Kapitein absoluut niet goed vindt. Als de kapitein echter wordt opgeroepen voor de marine en wil vluchten gebruikt hij de Festspiele daar toch voor en vlucht het gezin vervolgens naar Zwitserland.

Cast;

  • Nandi van Beurden als Maria
  • Francis van Broekhuizen als moeder-overste
  • William Spaaij als Oom Max
  • Stefan Rokebrand als Kapitein von Trapp
  • Belinda van der Stoep als Barones Elsa Schraeder
  • Esmee Mardjan als Liesl

 

 

The Sound Of Music

The Sound of Music

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.