The Sound of Xmas Dinnershow

Home » Agenda TheaterReserveringen » Show » The Sound of Xmas Dinnershow
The Sound of Xmas Dinnershow

besteltickets

 

The Sound of Xmas

Dinnershow

Geen zin om met je schoonmoeder te kletsen tijdens het kerstdiner? Geen zin om uren in de keuken te staan om vervolgens de afkeurende blikken van je zus te vermijden aan tafel? Boek dan nu je tickets voor deze gloednieuwe dinnershow zodat jullie allen zorgeloos vermaakt worden tijdens een heerlijk 4-gangendiner. De Avenue presenteert: The Sound of Xmas.

Speelperiode;  december 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Een dinnershow waar Rudolph voor van zijn route zou afwijken. Ervaar het kerstgevoel niet alleen op je bord, maar wordt ondergedompeld in een avond vol kerstlichtjes en kleurrijke ballen. Geniet van de grootste kerstklassiekers uit de geschiedenis in een ander jasje en wordt meegesleurd in een variété aan twinkelende acts. De cast en crew van de Avenue verzorgt een fantastische avond uit voor de hele familie of een romantisch diner met je geliefde.

Tijdens een heerlijk 4-gangen diner komen allerlei kerstclichés voorbij die ook hilarisch zijn als je de Scrooge van de club bent. Presenteren we leuke weetjes en wordt jullie algemene kennis getoetst door middel van The Xmas Quiz. Iedereen gaat naar huis met een leuk aandenken om het kerstgevoel nog even vast te houden en deze avond nooit meer te vergeten!

Dit is toch een perfect cadeau voor onder de boom?

 

The Sound of Xmas Dinnershow

 

The Sound of Xmas

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.