Thijs Launspach – Fokking Druk – Theatercollege

Thijs Launspach

Tickets

Thijs Launspach   Kaartjes  en Tickets

Fokking Druk – Het Theatercollege

Thijs Launspach is psycholoog en schrijver. Hij is de expert in Nederland over stress en burn-out. Hij schreef hierover de bestseller Fokking druk (2018). Launspach schrijft een wekelijkse column voor het AD.

Speelperiode;  februari 2022 t/m maart 2022

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tekort te schieten – dat zijn dé kenmerken van onze tijd. We willen het liefst alles meemaken en overal bij zijn. We willen succesvol, aantrekkelijk, gezond en gelukkig tegelijk zijn – en daarom hebben we altijd haast.

Ons drukke hoofd speelt ons inmiddels parten. Ons leven zit vol afleiders en stressoren. We staan vaak in de overlevings-modus. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen: ongeveer 1 op de 7 werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen?

In deze theatertour vertelt hij je wat je moet weten over stress. Op een praktische manier legt hij uit hoe je de stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd?

Thijs Launspach

Thijs Launspach

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.