Tim Akkerman | 24 Strings | Kaartverkoop

Tim Akkerman

Koop kaarten

Tim Akkermans

24 Strings

Heerlijke mix van de mooiste en beste songs uit Tims rijke repertoire en verrassend nieuw werk 

Beleef een onvergetelijke avond met Tim Akkerman in zijn nieuwste theatershow “24 Strings”. Deze voorstelling belooft een muzikale reis te worden waarin Tim zijn passie voor muziek deelt, begeleid door zijn iconische 24 snaren.

Waarom “Tim Akkerman | 24 Strings” een Must-See is

Tim Akkerman, bekend van zijn indrukwekkende carrière als frontman van Di-rect en zijn succesvolle solocarrière, brengt met “24 Strings” een unieke mix van akoestische en elektrische nummers. Zijn charismatische podiumprésence en virtuoze gitaarspel zullen je meenemen op een emotionele en inspirerende reis.

Al meer dan 20 jaar te bewonderen op festivals, poppodia, huis- of tuinkamerconcerten, tv programma’s waaronder de Beste Zangers van Nederland en in het theater. En iedere keer weet Tim zijn publiek te verrassen met zowel vertrouwd repertoire als nieuw werk. Zo ook in zijn nieuw aangekondigde theatertournee 24 Strings, waarin hij de muzikale grenzen opzoekt en er net even overheen durft te gaan.

De titel verraadt al dat er veel snaren zullen resoneren om de vierentwintig songs tellende setlist op het hoogst muzikale niveau met het publiek te kunnen delen. Voor 24 Strings werkt Tim onder andere samen met zijn vaste gitarist en producer Evert Zeevalkink. Verwacht een melting pot van de beste songs uit zijn rijke pop / rock repertoire en ontdek zijn nieuwste werk, dat hij o.a. maakte tijdens werksessies in Nashville en Ibiza, aangevuld met zijn eigenzinnige onvermijdelijke anekdotes.
24 Strings is een avond vol muziek, verhalen waar om gelachen kan worden en veel, heel veel snaren.

Hoogtepunten van de Show

  • Oude en Nieuwe Hits: Geniet van een selectie van Tims grootste hits, aangevuld met nieuwe, exclusieve nummers.
  • Intieme Sfeer: De voorstelling creëert een intieme sfeer waarbij het publiek echt deel van de ervaring wordt.
  • Meeslepende Verhalen: Tussen de nummers door deelt Tim persoonlijke verhalen en anekdotes, wat een extra laag toevoegt aan de muziek.

Boek Uw Tickets voor “Tim Akkerman | 24 Strings” op TheaterReserveringen.com

Mis deze unieke kans niet om Tim Akkerman live te zien! Bezoek TheaterReserveringen.com om uw tickets te reserveren en verzeker u van de beste plaatsen.

Voorstelling Details

Speeldata: Vanaf oktober 2024
Locatie: Diverse theaters door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Duur: ongeveer 100 minuten

Optimaliseer uw theaterervaring en laat u meevoeren door de betoverende klanken van Tim Akkerman en zijn 24 snaren. Boek vandaag nog en beleef een avond die u niet snel zult vergeten!

 

 

YouTube  

Tim Akkerman

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.