Tim Teunissen – Sandra gaat avondvullend | Cabaret ticket

Tim Teunissen

Tickets

 

Tim Teunissen

Sandra gaat avondvullend

In 2016 won Tim de Persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival met zijn eerste onemanshow ‘Vluchten Kan Altijd’. Afgelopen jaar speelde hij samen met Merel Baldé TWO SHOWS ONE GIG (dub-belprogramma) en als acteur in o.a de voorstellingen Circus Reve van Stichting Moskou, Poz Paradise en ANNE.

 

Speelperiode;  januari 2020 t/m februari 2020

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In Sandra gaat avondvullend maken we kennis met – de onlangs gescheiden en lichtelijk overspannen – stewardess Sandra, haar collega’s en haar gezin. Makkelijk heeft Sandra het allerminst: opstandige pu-bers, bezuinigingen bij de luchtvaartmaatschappij en ongemakkelijke blind-dates zorgen ervoor dat ze keer op keer op de proef wordt gesteld.

Tim speelt in z’n eentje alle personages uit Sandra’s leven. Razendsnel schakelt hij van de ene naar de andere rol: Van een bemoeizieke purser naar een piloot die in een benauwde amoureuze toestand ver-strikt is geraakt. En van een ambitieuze vlogster naar een racistische rij-examinator die het eigenlijk allemaal heel goed bedoelt. Ze maken ruzie, hebben haast, doen hun best en vallen door de mand. Een tragikomedie over kwetsbaarheid, schone schijn en onvoorwaardelijke liefde.

 

Tim Teunissen

 

Tim Teunissen

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.