Tina Turner Musical komt naar Nederland!

 

Vanaf 9 februari 2020 in première in het Beatrix Theater in Utrecht

Na succesvolle producties in West End en Hamburg beleeft de eerste en enige geautoriseerde musical over ‘The Queen of Rock’ zijn Nederlandse première op 9 februari 2020 in het Beatrix Theater in Utrecht.

Na staande ovaties en uitverkochte voorstellingen in Londen’s West End, de succesvolle Duitse première in Hamburg afgelopen weekend en een Broadway productie in de maak, komt de veelgeprezen musical volgend jaar naar het thuisland van Stage Entertainment. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Sinds ik de wereldpremière van TINA – De Tina Turner Musical bijwoonde in Londen heeft het indrukwekkende levensverhaal van Tina Turner mij niet meer losgelaten. Haar leven is nooit eerder op zo’n authentieke en krachtige manier getoond. De musical vertelt een eerlijk en tegelijkertijd ongelooflijk succesverhaal, verweven met Tina’s talloze wereldhits. Het Nederlandse publiek kan zich opmaken voor een show die je móet zien, een onvergetelijke theaterervaring”.

De Nederlandse première van TINA – De Tina Turner Musical vindt plaats op zondag 9 februari 2020 in het Beatrix Theater in Utrecht.

Tina Turner Musical

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ! Zo ben je één van de eerste die te horen krijgt dat de tickets voor deze musical in verkoop zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.