Top 2000 Live – Summer in the City

Top 2000 Live

Tickets

Top 2000 Live

Summer In The City           Kaartjes en Tickets

Never change a winning team is het motto van Top 2000 live en ze gaan dit jaar voor een extra feestelijke aflevering! Daar zijn we wel aan toe!

Speelperiode; mei 2022 t/m juni 2022

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

 

Niet alleen in december klinken de songs uit de Top 2000. Er is geen seizoen waarover niet een nummer is geschreven. Winter van Tori Amos, Jeff Waynes Forever Autumn, ‘t Is altijd lente in de ogen … etc., maar Top 2000 live kiest voor Summer in The City. Een geweldige lijst met hoogtepunten uit de zonnige Top 2000. Speciaal voor de zomer van 2021 gaat de band op zoek naar hits waar je blij van wordt. Op naar tropische oorden, golvende zeeën, zwoele stranden en summers in city’s.

Natuurlijk shaken ze de cocktail met de grote hits uit het rock–, pop-, soul-, en nederbeat-repertoire. Een mooie mix kippenvel afgewisseld met onweerstaanbare refreinen om mee te zingen én beats om op te dansen in de gangpaden. Het vaste recept!

Ook nu weer is het setje ‘Mister Top 2000’ William Kersten, Tjindjara (Voice of Holland finaliste) vergezeld door zanger/gitarist Bas de Groot en de band o.l.v. Jack van de Ven ongewijzigd.

Lekker los met Summer in the City!

 

Top 2000 Live

 

Top 2000 Live

 

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.