TOP Vrouwen – Theater kaartjes

TOP Vrouwen

Koop kaarten

TOP Vrouwen

Vriendinnencomedy met ups en downs!

Een echte ladiesnight!

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen.

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs.

Een echte ladiesnight!

Deze comedy is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen. TOP Vrouwen (origineel ‘Step By Step’) zal komend seizoen in negen andere landen in première gaan, maar is nu ook te zien bij jou in de buurt!

Waarom “TOP Vrouwen” een Must-See is

“TOP Vrouwen” neemt je mee op een emotionele reis door de levens van buitengewone vrouwen. Met een mix van humor, drama en muzikale intermezzo’s, is dit een voorstelling die zowel je hart zal raken als je geest zal prikkelen. Perfect voor een avondje uit met vrienden, familie of collega’s.

De Cast en Creatives

De kracht van “TOP Vrouwen” ligt niet alleen in het script, maar ook in de indrukwekkende cast en het creatieve team. Met getalenteerde actrices die elk hun unieke verhalen brengen, weet deze voorstelling keer op keer te imponeren. Het team achter de schermen zorgt voor een naadloze productie die je volledig onderdompelt in het verhaal.

Praktische Informatie

  • Locatie: Verschillende theaters door heel Nederland
  • Data: Check de speellijst voor de meest actuele informatie
  • Tijd: Voorstellingen beginnen meestal om 20:15 uur, maar controleer altijd je ticket voor de exacte tijd
  • Tickets: Beschikbaar via TheaterReserveringen.com

Waarom Boeken bij TheaterReserveringen.com?

TheaterReserveringen.com biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor het boeken van je theaterkaartjes. Met onze eenvoudige en veilige boekingsprocedure, ben je verzekerd van de beste plaatsen tegen de beste prijzen. Daarnaast ontvang je exclusieve updates en aanbiedingen als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Wat anderen zeggen over “TOP Vrouwen”

“Een meeslepende voorstelling die je niet onberoerd laat. Echt een aanrader!”

“De actrices zijn fenomenaal en het verhaal is zowel herkenbaar als inspirerend.” 

Mis het niet!

Boek nu je tickets voor “TOP Vrouwen” op TheaterReserveringen.com en bereid je voor op een avond vol emotie, humor en bovenal: de kracht van vrouwen.

Bezoek TheaterReserveringen.com om je kaarten te reserveren en meer te weten te komen over deze en andere geweldige voorstellingen.

Fotocredits: Willem van Walderveen

Duur voorstelling: ± 90 minuten

 

Info & Prijs

TOP Vrouwen

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.