DE VERLEIDERS – Stem Kwijt

Home » Agenda TheaterReserveringen » Toneel » DE VERLEIDERS – Stem Kwijt
DE VERLEIDERS – Stem Kwijt

besteltickets

 

De Verleiders

Stem Kwijt

De democratie werkt niet meer of, nog pijnlijker, heeft misschien nooit gewerkt. Het verzet tegen het internationale handelsverdrag TTIP, belastingtrucs en het steeds grotere gevoel van onmacht bij de burgers, maakt dat democratie als staatsvorm een holle frase is geworden.

Speelperiode; september 2017 t/m maart 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

DE VERLEIDERS zijn terug met een spetterende, gitzwarte komedie!

Met: George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Leopold Witte en nieuwkomer Marcel Hensema

Gekozen politici blijken de slippendragers van multinationals en banken, of zijn populistische slaven van hun electoraat en daardoor onmachtig in hun handelen. En dat terwijl wij staan voor grote ingewikkelde vraagstukken als migratie, het klimaatprobleem, de aanhoudende bankencrisis en de groeiende ongelijkheid tussen arm en rijk. De verkiezingen, die het feest van de democratie hadden moeten worden, werden ordinaire straatgevechten over non issues, opgestookt door de media. En tegelijkertijd hebben xenofobe partijen steeds meer terrein gewonnen, wat al heeft geleid tot een Brexit in de UK en een Trump in de VS…

Maar wat dan? Moeten we naar andere vormen van politiek toe? Democratie 2.0, hoe ziet die eruit? In Stem Kwijt onderzoeken DE VERLEIDERS op hun vertrouwde wijze hoe we verder moeten. Want de democratie in de huidige vorm is dood. Morsdood.

 

DE VERLEIDERS

 

DE VERLEIDERS

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.