De Verleiders – Stikken en Slikken

Home » Agenda TheaterReserveringen » Toneel » De Verleiders – Stikken en Slikken

besteltickets

 

De Verleiders

Stikken en Slikken

Na het laatste succesvolle deel Door de bank genomen is dit het onvermijdelijke vierde deel in de glorieuze reeks van DE VERLEIDERS-voorstellingen. Over pillendraaiers, piskijkers, bedplassers en premiejagers

Speelperiode; juni 2018

Kalender

 

 

Klik op de agenda voor alle speeldata

In Slikken én stikken geven DE VERLEIDERS een second opinion over ons zorgstelsel. Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de mens, die steeds ouder wil worden en zich daarmee uitlevert aan deze zorg-maffiosi. Binnenkort geven we al 30 procent van ons bruto binnenlands product uit aan de medische sector voor het leveren van een gevecht dat niet te winnen is. We gaan namelijk allemaal dood. Punt. Uit.

Kortom: dit wordt een pijnlijke avond. Heel pijnlijk. DE VERLEIDERS zijn terug met een voorstelling zonder verdoving.

DE VERLEIDERS:
Victor Löw (genomineerd voor een Louis d’Or voor Door de bank genomen), Leopold Witte, Tom de Ket en George van Houts zijn er weer bij, Martijn Fischer is toegetreden tot het illustere gezelschap en Aat Ceelen tekent opnieuw voor de regie. DE VERLEIDERS maken actueel theater, met de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret. In alle delen worden belangrijke bestuurlijke kwesties op satirische wijze ontrafeld en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek.

Met: Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket, Leopold Witte en Martijn Fischer.

 

Stikken en Slikken

 

 

 

weetwaarjekoopt

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.