Vivencia Dinnershow

Home / Z_Archief / Vivencia Dinnershow
Vivencia Dinnershow

besteltickets

 

Vivencia

Dinnershow

Vivencia staat voor beleving, iets wat u tijdens deze dinnershow optimaal zult meemaken. Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van maar liefst acht personen. Vier vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour.

Speelperiode; september 2018 –  november 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. Een stijlvolle mysterieuze opening waarbij uw gasten op glamoureuze wijze welkom worden geheten door ons showballet en uw gastheer. Na de opening neemt de cast u mee in de wereld van glitter & glamour. De show start met een ode aan de Moulin Rouge waarbij u optimaal kennis zult maken met ons showballet. Sterren als Robbie Williams, Amy Winehouse, Christina Aguilera, Joe Cocker en een uitdagende finale maakt dit eerste show blok tot een waar visueel spektakel.
In het tweede show blok spelen we in op uw nostalgische gevoel. Elvis Presley, Tina Turner, De Blues Brothers, Doris Day, Buddy Holly, Grease, The Beatles en vele anderen brengen u weer even terug in die tijd van toen. Tijdens het laatste showblok barst het feest pas echt los. In een razend tempo zullen alle groten der aarde de revue passeren met hun grootste hits. ABBA, Prince, Beyoncé, Madonna, Wham, Jennifer Lopez, Queen en de Spice girls om er maar even een aantal te noemen! En wat te denken van een swingende Motown medley? Maar ook de Macarena komt aan bod en daarna gaan we even hakken met Paul Elstak. Zoveel wereldsterren op één avond en op één podium: dat kan alleen maar betekenen dat de cast van Vivencia u een onvergetelijke avond zal bezorgen!

 

Vivencia Dinnershow

 

Vivencia Dinnershow

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.