Laden Evenementen
25
september
zaterdag

14 – De Musical – Johan Cruijff – Première

25 september 2021 @ 20:00
vanaf €22.50
14 de musical

Tickets

14 De Musical

Het verhaal van Johan Cruijff

14 de musical vertelt het verhaal van Nederlands beste voetballer aller tijden, de legendarische nummer 14. Een brutale ode aan Johan Cruijff waarin niets is wat het lijkt. Maar das logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.

Deze inspirerende reis door Cruijff’s veelbewogen leven is vanaf september 2021 te zien in het gloednieuwe AFAS Theater Leusden midden in het land.

14 de musical wordt geschreven en geregisseerd door Tom de Ket, gemaakt in samenwerking met AFAS Software en Cruyff Management.

Kijk voor meer informatie op de website van ’14 de musical’: www.14demusical.nl. ​​​​​

Hoofdrolspelers
Tobias Nierop speelt Johan Cruijff. Myrthe Burger zal de rol van Johans vrouw Danny op zich nemen. Regisseur en scriptschrijver Tom de Ket: “Tobias ís Cruijff, dat Amsterdamse lefgozertje dat uitgroeide tot een wereldster. Hij heeft een brutale, energieke uitstraling, maar kan ook ontroeren. Ook kan hij snel schakelen en is hij een teamspeler. Essentieel in onze voorstelling. En Myrthe is de gedroomde Danny voor mij. Een sterke vrouw met een groot gevoel voor humor, die niets met voetbal heeft en Johan met beide benen op de grond hield.”

 

14 de musical

 

 

Details
Date: 25 september 2021
Time: 20:00
Cost: vanaf €22.50
Evenement CategoryMusical
Locatie
Address: Inspiratielaan 3
Leusden, Utrecht 3833 AV Nederland

+ Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published.