Laden Evenementen

« Alle Evenementen

14 het theaterspektakel over Johan Cruijff – Agenda & Prijzen.

15 februari 2024 @ 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

vanaf €34,00
14 de musical

 

Koop kaarten 14 het theaterspektakel over Johan Cruijff

in het gloednieuwe AFAS Theater Leusden

 

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen Nederlands beste voetballer aller tijden. 14 het theaterspektakel laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, spoken word, dans, muziek en bijzondere video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar da’s logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’

KORTOM EEN MAGISTRAAL EN ONVERGETELIJK AVONDJE CRUIJFF VOL HUMOR , NOSTALGIE EN ONTROERING.

Hoofdrolspelers
Tobias Nierop speelt Johan Cruijff en Myrthe Burger speelt de rol van Johan’s vrouw Danny. Regisseur en scriptschrijver Tom de Ket: “Tobias ís Cruijff, dat Amsterdamse lefgozertje dat uitgroeide tot een wereldster. Hij heeft een brutale, energieke uitstraling, maar kan ook ontroeren. Ook kan hij snel schakelen en is hij een teamspeler. Essentieel in onze voorstelling. En Myrthe is de gedroomde Danny voor mij. Een sterke vrouw met een groot gevoel voor humor, die niets met voetbal heeft en Johan met beide benen op de grond hield.”

14 het theaterspektakel over Johan Cruijff speelt in het gloednieuwe AFAS Theater Leusden bij Amersfoort. Script en regie zijn in handen van Tom de Ket. 14 het theaterspektakel over Johan Cruijff is gemaakt in samenwerking met Cruyff Management en AFAS Software.

 

  14 de musical

Agenda 14 het theaterspektakel over Johan Cruijff

Info & Prijs

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
15 februari 2024
Tijd:
20:00
Kosten:
vanaf €34,00
Evenement Categorie:

Locatie

AFAS Theater, Leusden
Inspiratielaan 3
Leusden, Utrecht 3833 AV Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.