Laden Evenementen
17
september
donderdag

3 (zachte) G’s ON TOUR – Theater Markant

17 september 2020 @ 20:30
€16.00
  • Dit event is voorbij.
3 (zachte) G's ON TOUR

Tickets

Ooit begonnen ze in rokerige achterafzaaltjes, cultuurhuizen en kleine theaters. Nu staan ze samen op het podium: De nieuwe lichting cabaretiers van Brabantse bodem! Voordat ze hun solocarrière induiken, presenteert het trio deze heerlijke voorstelling over hun geliefde provincie, waar de nachten lang, de dagen saai en cabaretiers met heel veel zijn. Af en toe geven de Brabanders een speldenprik naar eigen streek, maar ze geven het publiek vooral een brede lach!

Gerrie Smits
Gerrie Smits, is een Brabander in hart en stembanden. Hij is een zorgeloze filosoof met veel fantasie, enorm veel charme, een zeer aangename aura, avontuurlijk, gevoelig, wetenschappelijk onderbouwd talent, buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, ambitieus, betrouwbaar, goede leider, elegant, vastberaden, humoristisch, vlijtig, van ongewone schoonheid, optimistisch, open, ongekend artistiek, vrolijk, grootmoedig, onnatuurlijke goede minnaar, gul, vriendelijk, en zacht, bovendien is hij heel bescheiden.

Sem van den Borne
Sem heeft de lach aan zijn kont hangen. Was eerder met Berry Knapen en Boy Jansen in de theaters te vinden met hun voorstelling ‘Verrekes Lache’. Een cabaretcomedian pur sang. Geen grappensalvo’s, maar juist herkenbare verhalen over alle dagelijkse dingen.

Bram Mertens
Bram Martens is een ongepolijste diamant uit de Brabantse klei. Hij is 40 plus, kaal, heeft een gezin en een baan van 9 tot 5. Burgerlijkheid troef dus. Met tatoeages en grappen probeert Bram zijn ingekakte leven nog wat kleur te geven. Dat lukt hem beter dan hij zelf ooit had gedacht. Met verve bespeelt deze sympathieke laatbloeier al enige tijd de landelijke comedypodia met zijn stand-up Bramedy. Met rake grappen en hilarische observaties neemt hij elk publiek mee in zijn middelmatige leventje.

 

3 (zachte) G's ON TOUR

 

 

Details
Datum: 17 september 2020
Tijd: 20:30
Prijs: €16.00
Evenement CategorieMuziek
Locatie
Locatie: Markant, Uden
Adres: Markt 32
Uden,Nood-Brabant5401GPNederland

+ Google Maps