Laden Evenementen
18
april
maandag

91e Sterren aan Zee concert: Adele Project – AFAS Circustheater

18 april 2022 @ 14:00
vanaf €19.00
Adele Project

Tickets

Op maandag 22 februari 2021 komt de grote wereldshow ADELE Project naar Scheveningen!

Alle legendarische liedjes van de Britse wereldster Adele, zoals ‘Hello’, ‘When We Where Young’ en ‘Rolling In The Deep’ worden gezongen en veroveren al jaren de harten van jong en oud. Het is dan ook niet gek dat haar wereldtournee binnen enkele minuten was uitverkocht. ADELE Project zingt alle wereldhits van haar op onnavolgbare wijze, en rakelings zoals Adele het zingt, ten gehore. De internationale pers is laaiend en lovend. Ze heeft bijna de stem als de echte wereldster: ADELE!

Met meer dan 60 uitverkochte theatervoorstellingen in de wereld heeft ADELE Project bewezen het gehele oeuvre van de Britse zangeres tot in perfectie te kunnen uitvoeren.

Aan de hand van immense en indrukwekkende visuals wordt het publiek meegenomen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van Adele haar wereldtournee op daverende en spectaculaire wijze tot leven komen. Het concert heeft een duidelijke rode draad, ontroerende anekdotes en een flinke dosis zelfspot. Natuurlijk staat de adembenemende muziek van Adele centraal in dit alles. Doe je ogen maar dicht en luister…

Dit mag de echte Adele fan beslist niet missen! Boek NU je kaarten want het concert zal snel uitverkopen!

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Adele spelen op een grote concertvleugel in de foyer!

Verder gaat van ieder verkocht kaartje gaat €2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

LET OP; Zoals in de tekst aangegeven, wordt deze show uitgevoerd door ADELE Project.

 

Adele Project

 

 

Details
Date: 18 april 2022
Time: 14:00
Cost: vanaf €19.00
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Address: Circusstraat 4
Den Haag, Zuid-Holland 2586 CW Nederland

+ Google Maps