Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Barbara Pravi – Theatertour – Speeldata

8 februari 2025 @ 20:15

€47,50
Barbara Pravi

 

TicketsBarbara Pravi

Theatertour

 

Na een jaar afwezigheid keert Barbara Pravi terug met de single “Bravo,” die de lancering van haar nieuwe album in de herfst van 2024 aankondigt.

Vanaf het najaar van 2024 gaat ze op tournee door Europa, inclusief Nederland. In 2021 vertegenwoordigde ze Frankrijk op het Eurovisie Songfestival en behaalde ze de tweede plaats met “Voilà,” wat nationaal en internationaal succes opleverde. Ze ontving de Diamanten single en Platinum in Frankrijk, won de Sacem Grand Prize voor Lied van het Jaar in hetzelfde jaar, en werd in 2022 uitgeroepen tot ‘Female Revelation’ bij de Victoires de la Musique met haar album “On n’enferme pas les oiseaux” (We sluiten vogels niet op in kooien).

Na een succesvolle tour met 120 shows in meer dan 20 landen, inclusief uitverkochte zalen in Nederland, toont ze haar toewijding aan haar publiek. Haar muziek, geworteld in de Franse traditie en beïnvloed door artiesten als Jacques Brel en Edith Piaf, biedt een frisse, hedendaagse kijk op het chanson. Daarnaast toont ze haar maatschappelijke betrokkenheid door zich in te zetten voor vrouwenrechten.

 

  Barbara Pravi

Agenda Barbara Pravi

Speeldata

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
8 februari 2025
Tijd:
20:15
Kosten:
€47,50
Evenement Categorie:

Locatie

Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven
Heuvel 140
Eindhoven, Noord-Brabant 5600 AX Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.