Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bob Dylan, De Songs, De Mythe – Theater agenda

24 oktober 2024 @ 20:00

Bob Dylan, De Songs

 

TicketsBob Dylan, De Songs, De Mythe

 

 

 

Er is bijna geen artiest meer die zo tot de verbeelding spreekt als Bob Dylan. De man die weigerde zich te laten betitelen als boegbeeld voor een hele generatie en die zich nooit op een voetstuk heeft laten plaatsen. De man die als eerste muzikant een Nobelprijs won, maar deze niet zelf op kwam halen. Dylan heeft een behoorlijke mystiek rond zijn persoon opgebouwd in zijn carrière als singer-songwriter. Het is niet voor niets dat men nu nog steeds geen grip op hem heeft.

In deze avondvullende voorstelling proberen topmusici de mythe te ontrafelen. Het gaat natuurlijk vooral om zijn aansprekende songs, gebracht door de nieuwe lichting van Nederlandse songwriters en muzikanten die toegewijd zijn aan het repertoire. Naast de verhalen, zullen bekende songs, die zowel door Dylan zelf als ook door vele andere artiesten zijn vertolkt, worden gespeeld. Wie kent ‘Make You Feel My Love’ van Adele of Guns ’n Roses’ versie van ‘Knockin’ On Heaven’s Door’ niet?

Natuurlijk mogen hits als ‘Like A Rolling Stone’, ‘Mr. Tambourine Man’ en ‘Blowin’ In The Wind’ niet ontbreken, maar zullen ook onbekendere nummers voorbijkomen, omlijst door verhalen en anekdotes.

Duur voorstelling: ± 110 minuten, met pauze

Agenda Bob Dylan, De Songs, De Mythe

Speeldata  

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
24 oktober 2024
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Leest, Waalwijk
Vredesplein 12
Waalwijk, Noord-Brabant 5142 RA Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.