Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Brandweerman Sam Live! – Avontuur op Dino Eiland – Theater kaartjes

3 november 2024 @ 16:00

Brandweerman Sam Live!

 

TicketsBrandweerman Sam Live!

Avontuur op Dino Eiland

Een Spannend Familieavontuur

Ga mee op een spectaculair avontuur met Brandweerman Sam en zijn team in de spannende theatervoorstelling Avontuur op Dino Eiland. Deze interactieve show is perfect voor jonge kinderen en gezinnen, boordevol actie, humor en natuurlijk… dino’s! Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg… na het succes van onder meer Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat, komt de held van de buurt terug met een gloednieuw theateravontuur! Samen met het brandweerteam, Mandy en al hun vrienden komt Brandweerman Sam in actie tijdens de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! – Avontuur op Dino Eiland.

Het verhaal
Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Mandy sluit zich aan bij de zoektocht, vastbesloten om het beste nieuwsverslag ooit te schrijven. En na even aandringen mag ook de nieuwsgierige Norbert Puk meedoen aan de zoektocht samen met de assistent van Professor Pekel. Maar al snel raken de twee in de problemen en komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot! Het is er donker en stil… Op zoek naar een weg om uit de grot te komen doen ze hun zaklamp aan. Wat is dat?! Zijn dat dino botten? Als ze hun vondst beter willen bekijken valt er licht op het vergrootglas en dan ontstaat er brand. O nee! Lukt het Sam en zijn team om Norbert en de assistent van Professor Pekel op tijd te redden uit de grot?

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en Professor Pekel tijdens deze vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties.

 

 

Agenda Brandweerman Sam Live!

Of bekijk onze theateragenda
voor alle voorstellingen
Theater agenda

Speeldata

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

    X  Youtube
 

Gegevens

Datum:
3 november 2024
Tijd:
16:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Maaspoort, Venlo
Oude Markt 30
Venlo, Limburg 5911 HH Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.