Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Brel door Olivier Laurent

Brel door Olivier Laurent | Muziek Theater

29 december 2024 @ 20:00

Olivier Laurent

 

TicketsBrel door Olivier Laurent

BREL LEEFT en is weer terug in Nederland!

Olivier Laurent

“Olivier Laurent is een sensatie. Hij imiteert niet Jacques Brel, hij is een ware reïncarnatie!” – Frans dagblad Le Figaro

Duik in de Wereld van Jacques Brel
Jacques Brel, een naam die synoniem staat voor diepgaande teksten, gepassioneerde optredens en onvergetelijke muziek. Nu krijgt zijn nalatenschap een nieuw leven ingeblazen door de getalenteerde Olivier Laurent. Ontdek deze magische voorstelling en reserveer je tickets via TheaterReserveringen.com.

Olivier Laurent: Meesterlijke Vertolker van Brel
Olivier Laurent, een naam die op zichzelf staat als het gaat om de vertolking van Brel’s muziek. Met zijn indrukwekkende stem, gepassioneerde expressie en diepe begrip van Brel’s werk, weet Laurent het publiek keer op keer te betoveren. Zijn voorstellingen zijn meer dan alleen een eerbetoon; ze zijn een herleving van de ziel en passie van Jacques Brel.

Na een indrukwekkende theatertournee door Nederland in 2023, gevolgd door een internationale tour in onder meer Parijs, New York, Montréal, Brussel en Beiroet, komt Olivier Laurent dit najaar weer naar de Nederlandse theaters. Overal ter wereld weet Laurent het publiek te ontroeren. Zijn indrukwekkende eerbetoon aan het icoon van het Franse chanson, wiens ‘Ne me quitte pas’ in meer dan 1400 verschillende versies is opgenomen, vormt de basis voor een mooie avond uit!

 

 

Agenda Olivier Laurent

Of bekijk onze theateragenda
voor alle voorstellingen
Theater agenda

Speeldata

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

    X  Youtube
 

Gegevens

Datum:
29 december 2024
Tijd:
20:00
Serie:
Evenement Categorie:

Locatie

Phil, Haarlem
Lange Begijnstraat 11
Haarlem, Noord-Holland 2011 HH Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.