Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Disney’s AIDA – Officiële ticket verkoop

13 augustus 2023 @ 19:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

vanaf €44,60
Aida

 

Tickets Disney’s AIDA

de Musical

Het liefdesverhaal van Aida en Radames

AIDA vertelt het tijdloze liefdesverhaal van Aida en Radames, die in een tijd leven waarin hun liefde ontstaat te midden van een wereld die daartegen is. Oorlog scheidt hun landsbelangen, maar niet hun verbinding. Tradities, opvolging, innerlijke tweestrijd over wat zou moeten en wat zij willen, laten persoonlijke worstelingen zien die ook binnen deze tijd weten te raken.
Geleid door hun kracht en de steeds sterker wordende liefde kiezen ze voor een moeilijk pad, een pad waarin niets zeker is, alleen de liefde voor elkaar.

AIDA speelt zich af in Egypte, dat in oorlog is met Nubië. De Egyptische kapitein van het leger Radames, ontmoet Aida bij een groep gevangen genomen vrouwen uit Nubië. Hij weet niet dat zij de dochter van de Nubische koningin Kandake is. En besluit haar als bediende aan zijn verloofde Amneris (dochter van de farao) te geven. Te midden van de spanningen tussen de nationaliteiten ontstaat er een ook een beladen driehoeksverhouding tussen Radames, Amneris en Aida. De farao heeft een huwelijk tussen Radames en Amneris aangekondigd, maar Aida en Radames worden verliefd op elkaar, terwijl Aida verscheurd wordt door een innerlijke tweestrijd; haar liefde voor Radames wordt gezien als een verraad van haar eigen land en volk.

De muziek
De muziek van AIDA – Elton John en Tim Rice De muziek in AIDA behoort tot de meeste iconische uit de musicalhistorie. De samenwerking tussen Elton John en Tim Rice, die zich lieten inspireren door de gelijknamige opera uit 1871 van de grote Italiaanse componist Giuseppe Verdi, leidde tot een reeks liedjes, die ook in de Nederlandse vertaling prachtig klinken en hun grote zeggingskracht behouden: Ergens in de sterren, Te ver gegaan, Gezegend Nubië, Vergeet hem.

 

 

Aida

Agenda Disney’s AIDA

Speeldata

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
13 augustus 2023
Tijd:
19:00
Kosten:
vanaf €44,60
Evenement Categorie:

Locatie

AFAS Circustheater, Den Haag
Circusstraat 4
Den Haag, Zuid-Holland 2586 CW Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.