Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Earth, Wind & Fires – The Chicago Funk – Agenda

14 oktober 2023 @ 20:15

The Mighty Elements Band, THE CHICAGO FUNK

 

Koop kaarten

The Chicago Funk

Earth, Wind & Fires

Eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire

The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire. Finalist in het tweede seizoen van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waarbij ze hoge ogen gooien bij het publiek!

De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek zit in hun aard. De show is een wervelwind aan hits die voorbij komen en last but not least zal dit feestje bij iedereen het disco vlammetje doen ontwaken. In samenwerking met Amerikaanse creative director David A Tobin hebben ze alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tribute band.

De originele popgroep Earth, Wind and Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en eer aangedaan worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves.

De muzikale tribute sensatie neemt je mee terug naar de 70’s en 80’s. Alle hits zoals ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij. Trek je disco outfit uit kast en groove mee tijdens deze waanzinnige show!

Duur voorstelling: 90 minuten  

 

The Mighty Elements Band

Agenda Earth, Wind & Fires – The Mighty Elements

Info & Prijs

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
14 oktober 2023
Tijd:
20:15
Evenement Categorie:

Locatie

Westlandtheater de Naald, Naaldwijk
Stokdijkkade 3
Naaldwijk, Zuid-Holland 2671 GW Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.