Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fien & Teun de Musical

3 mei 2024 @ 14:00

Fien & Teun

 

Koop kaarten Fien & Teun

de Musical

Bonte avond op de boerderij

Het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren! Na al hun avonturen op onder meer TV, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens de spiksplinternieuwe familievoorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij ook weer een écht Hollands feestje van maken.

Wanneer Fien en Teun erachter komen dat hun buurman, Boer Berends, bijna jarig is, bereiden ze zich samen met alle dierenvriendjes in het diepste geheim voor op zijn verjaardag. Boer Berends is bang dat niemand aan hem heeft gedacht, maar natuurlijk zijn de twee lieve boertjes hem niet vergeten. Het is alleen wel een beetje lastig iets voor hem te organiseren als Boer Berends steeds bij hen op het erf staat. Zo vaak, dat hij doorheeft wat Fien en Teun van plan zijn. Boer Berends vindt dit zo leuk, dat hij in het geheim ook een verrassing voor Fien en Teun voorbereidt…

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie en liedjes.

Duur voorstelling: 55 minuten

Leeftijdscategorie: 2+

 

  Fien & Teun

Agenda Fien & Teun

Info & Prijs

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
3 mei 2024
Tijd:
14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Veluvine, Nunspeet
F.A. Molijnlaan 186
Nunspeet, Gelderland 8071 AK Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.