Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Igone de Jongh – Beauty Persists – Speeldata

3 december 2023 @ 15:00

Igone de Jongh

 

Koop kaarten Igone de Jongh

Beauty Persists

 

Na drie eigen avondvullende theaterprogramma’s gaat Igone de Jongh terug naar de kern. Terug naar háár ultieme vorm van schoonheid, dans! In Beauty Persists komt Igone naar de theaters met een Triple Bill waarin zij drie wereldpremières zal vertonen. Allemaal speciaal voor haar gemaakt door verschillende nationaal en internationaal bekende choreografen. Stukken waarin zij op hun eigen manier de schoonheid een gezicht geven. Vanuit verschillende tijdsgeesten worden werelden gecreëerd want die schoonheid van toen is er nog steeds.

Igone de Jongh is de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land en een grote inspiratiebron voor balletliefhebbers. Na haar carrière bij het Nationaal Ballet tourde zij de afgelopen seizoenen langs de Nederlandse theaters met haar eigen programma’s I en Zin in liefde. Daarnaast is zij medeoprichter van The United Ukrainian Ballet Foundation, ter bescherming, ondersteuning en verspreiding van de Oekraïense ballet- en danscultuur.

 

  Igone de Jongh

Agenda Igone de Jongh

Info & Prijs

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
3 december 2023
Tijd:
15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsschouwburg, Haarlem
Wilsonsplein 23
Haarlem, Noord-Holland 2011 VG Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.