Laden Evenementen
22
december
woensdag

Joke de Kruijf: The Voice Of Christmas

22 december 2021 @ 20:15
Joke de Kruijf

Tickets

Joke de Kruijf

The Voice Of Christmas

It’s the Most Wonderful Time of the Year, Jingle Bell Rock en Have Yourself a Merry Little Christmas. Mariah Carey, Billy Idol en Judy Garland zijn drie willekeurige namen die thuishoren in de lange rij artiesten met kerstliedjes op hun repertoire. Zo ook Joke de Kruijf die in The Voice of Christmas haar kerstverhaal middels favoriete songs gaat vertellen.

De uptempo songs worden afgewisseld met prachtige ballads in een sfeervol verlicht decor. Hark! The Herald Angels Sing is wellicht de beste omschrijving voor deze mooie en intieme avond, waarbij Joke het warme kerstgevoel met het publiek zal delen. Dat gevoel dat je met je dierbaren om je heen terugblikt op het afgelopen jaar en proost op gezondheid, geluk en positieve wensen voor het toekomstig jaar. Kerstmis in het theater, maar dan net even anders. Celine Dion, Michael Bublé en John Lennon zongen het al eerder: O Holy Night, It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas. Happy Xmas.

Joke Kruijf heeft in haar theaterproducties zoals ‘The phantom of the Opera’, ‘Grace the musical’ en ‘Crazy for you’ bewezen over een gouden stemgeluid te beschikken. Ze is met recht: The Voice Of Christmas.

 

Joke de Kruijf
Leuke vboorstelling

 

 

Details
Date: 22 december 2021
Time: 20:15
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Address: Molenstraat 25
Oldenzaal, Overijssel 7573 BJ Nederland

+ Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published.