Laden Evenementen
14
januari
donderdag

Leona Philippo & Dwight Dissels – Theater kaartjes

14 januari 2016 @ 21:30
€27.50
  • Dit evenement is voorbij.
Leona Philippo & Dwight Dissels

Tickets

Leona Philippo & Dwight Dissels

Leona en Dwight brengen samen een unieke show naar de Nederlandse theaters. Tijdens ‘Hart & Soul’ ervaar je een intieme muzikale beleving die je echt raakt en een boodschap uitdraagt. Een onvergetelijke avond vol Hart en Soul met deze twee rasartiesten!

De energieke en goedlachse Leona Philippo en de altijd positieve en warme Dwight Dissels, zijn beide voornamelijk bekend geworden door The Voice of Holland. Sinds hun deelname aan het programma hebben ze een enorme carrièreboost meegemaakt. Door hun krachten te bundelen in deze theatershow, met zowel solo nummers als in duo, halen ze het beste in elkaar naar boven.

Een spannend, uur durend theaterconcert gevuld met dé beste, herkenbare soul, disco- en popnummers; van Aretha Franklin tot André Hazes en van Diana Ross tot Justin Timberlake. Verwacht songs als ‘Endless Love’, ‘Natural Woman’, ‘Can’t stop the Feeling’ en het prachtige onlangs uitgebrachte nummer ‘Echte Nederlander’ van Dwight. Ze geven met hart en heel veel soul een avond om van te genieten en volledig op te gaan in deze prachtige, muzikale vertolking.

 

Leona Philippo & Dwight Dissels

 

 

Details
Date: 14 januari 2016
Time: 21:30
Cost: €27.50
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Address: Thomas van Diessenstraat 1
Goirle,Noord-Brabant5051 RJNederland

+ Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published.