Laden Evenementen
12
oktober
dinsdag

Leoni Jansen en Jolanda Holwerda – Niet Miepen

12 oktober 2021 @ 20:30
Leoni Jansen en Jolanda Holwerda

Tickets

Leoni Jansen en Jolanda Holwerda

Niet Miepen

De wereld snakt naar meer vrouwelijke kracht en vrouwelijk perspectief. Want: uiteindelijk gaat het beter met het mensdom als ook de vrouwelijke helft meebeslist!

Na het schrijven van het boek Niet Miepen! gaan de twee powervrouwen – Leoni Jansen en Jolanda Holwerda – het theater in. Ook hier zetten ze de feiten op een rij. Op humoristische wijze en gewapend met een flinke portie zelfspot (“zouden het toch weer die hormonen zijn?”) gaan ze met het publiek aan de slag in een interactief theatercollege. Met hilarische voorbeelden, eigen levenservaring en een inspirerende gastspreker, roepen ze op tot meer lef en vrouwelijke wijsheid. Je zult zien én ervaren dat er een wereld te winnen is.

Hoog tijd dus voor vrouwen om hun verdiende plek op het wereldtoneel in te nemen.

Op geheel eigen wijze. En met sisterhood! Want; als je elkaar lift, heb je geen botox nodig.

Elke voorstelling gaan Leoni en Jolanda in gesprek met een inspirerend rolmodel, zoals Kathleen Ferrier (voorzitter Unesco), Katelijne Buitenweg (Tweede Kamer GroenLinks), Angela Groothuizen (theatermaker en tv-personality), Marry de Gaay Fortman (Stichting Topvrouwen), Marisa Gerards (hoogste ambtenaar Navo Brussel) en Petra Stienen (arabist, schrijver).  

 

Leoni Jansen en Jolanda Holwerda    

Details
Date: 12 oktober 2021
Time: 20:30
Evenement CategoryShow
Locatie
Address: Uilenstede 106
Amstelveen, Noord-Holland 1183 AM Nederland

+ Google Maps

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.