Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maarten van Rossem – Theaterlezing – kaartverkoop

26 maart 2025 @ 20:00

 

TicketsMaarten van Rossem

Theaterlezing

Een avond lachen en leren met de bekendste historicus van Nederland

Dit seizoen presenteren wij met trots de theaterlezing van niemand minder dan Maarten van Rossem. Bereid u voor op een avond vol humor, inzicht en ongeëvenaarde kennis.

Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Een avond leren en lachen met de bekendste historicus van Nederland.

Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van ‘De Slimste Mens’, van het televisieprogramma ‘Hier zijn de Van Rossems’, als auteur van onder andere ‘Wat is geluk?’ en hij heeft zijn eigen magazine genaamd ‘Maarten!’. Daarnaast verschijnt hij vaak op televisie bij diverse talkshows.

“Het kan alle kanten opgaan (tijdens mijn theaterlezing). Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend”, aldus Maarten van Rossem.

Maarten van Rossem: Wie is hij?
Maarten van Rossem is een begrip in Nederland. Bekend om zijn scherpe analyses, droge humor en indrukwekkende kennis, is hij een veelgevraagd spreker, auteur en historicus. Zijn unieke kijk op actuele en historische gebeurtenissen trekt keer op keer volle zalen.

 

 

Agenda Maarten van Rossem

Of bekijk onze theateragenda
voor alle voorstellingen
Theater agenda

Speeldata

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

    X  Youtube
 

Gegevens

Datum:
26 maart 2025
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Schouwburg Agnietenhof, Tiel
Sint Agnietenstraat 2
Tiel, Gelderland 4001 NB Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.