Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nick Schilder – The Singer Songwriter Show – Speeldata

11 december 2024 @ 20:00

Nick Schilder

 

TicketsNick Schilder

The Singer Songwriter Show

De mooiste singer songwriterliedjes ooit, met daarbij Nicks eerste solomuziek

Tijdens zijn allereerste solotour The Singer Songwriter Show gaat Nick terug naar zijn jeugdliefde: de oorstrelende mooie muziek van de grote singer songwriters. “Ik ben opgegroeid met de muziek van onder anderen Jackson Browne, James Taylor, Bob Dylan, Don McLean. Ik speelde deze muziek eindeloos op mijn gitaar en zong deze op mijn slaapkamer. Ik verbaas me erover dat het muziek is die je op de radio amper hoort, maar dat als je zo’n liedje speelt, het voelt als een warm bad en mensen het altijd fijn vinden deze nummers te horen.” Tijdens The Singer Songwriter Show word je meegenomen door de geschiedenis van deze muziekstroming, vertelt Nick persoonlijke verhalen die hij vermengt met zijn eerste solomuziek.

Over Nick Schilder
Nick Schilder, bekend als de ene helft van het succesvolle duo Nick & Simon, heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse muziekindustrie. Met zijn warme stem en authentieke teksten weet hij het publiek telkens weer te raken. In The Singer Songwriter Show laat Nick Schilder een geheel nieuwe kant van zichzelf zien, waarin hij terugkeert naar zijn roots als singer-songwriter.

Een Intieme Muzikale Reis
The Singer Songwriter Show biedt een intieme en persoonlijke ervaring. Tijdens deze voorstelling neemt Nick Schilder je mee op een muzikale reis, waarbij hij niet alleen zijn bekendste hits ten gehore brengt, maar ook nieuw en ongehoord materiaal speelt. Elke song is zorgvuldig uitgekozen en vertelt een uniek verhaal dat recht uit het hart komt.

 

 

Agenda Nick Schilder

Of bekijk onze theateragenda
voor alle voorstellingen
Theater agenda

Speeldata

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

    X  Youtube
 

Gegevens

Datum:
11 december 2024
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Maagd, Bergen op Zoom
Grote Markt 32
Bergen op Zoom, 4611 NT Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.