Laden Evenementen
06
maart
zaterdag

OG3NE – live met band – Scala Theater Agenda

6 maart 2021 @ 15:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 6 maart 2021 at 20:30

vanaf €39.50
OG3NE

Tickets

Nadat in maart de SWEET HARMONY TOUR van OG3NE abrupt werd afgebroken door het Corona virus ontstond iets unieks. Omdat Amy door het missen van één long, tot de risicogroep behoort, zaten Lisa, Amy en Shelley allemaal van elkaar gescheiden in zelfgekozen thuisisolatie. Toch werd er een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Het resultaat van hun’ Home Isolation video’s’ ging viral op alle social platforms.

Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in Corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Alle ‘Home Isolation’ video’s behalen miljoenen streams en de 3 EP’s met steeds 5 nummers behaalde ieder binnen enkele dagen de nummer 1 positie van de album lijst. Ook was OG3NE als eerste met een pay-per-view streamconcert. In totaal gaven zij 3 succesvolle ‘Home Isolation Concerts’ vanuit een Corona proof studio.

Na lange tijd dan eindelijk weer live op het podium te bewonderen … de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band en …. natuurlijk ontbreken de grootste Home Isolation successen niet.

 

OG3NE

 

 

Details
Date: 6 maart 2021
Time: 15:00
Cost: vanaf €39.50
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Address: Jaarbeursplein
Utrecht,Utrecht3521 ALNederland

+ Google Maps