Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#PERFECT – Renée van Wegberg & Bettina Holwerda – Theater agenda

24 september 2023 @ 20:00

€30,50
PERFECT

 

Koop kaarten

 

#PERFECT

Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

Een theaterconcert met herkenbare verhalen van vrouwen van nu

Kijk, het moederschap is prachtig. En het hebben van een fijne relatie ook. En als je dan ook nog leuk werk hebt, is dat helemaal fantastisch. Je zou zeggen #PERFECT. Van een afstandje. Maar even eerlijk hè, als je weer eens te laat bent voor een afspraak en je hebt donkere wallen van een gebroken nacht, of je staat stiekem chocola te eten achter de deur van het keukenkastje, uit het zicht van de kinderen, dan voelt het toch allemaal een beetje anders.

#PERFECT is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Over het hebben van kinderen in de leeftijd 1 tot 16, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het runnen van een onderneming. Over loslaten en omdenken, zeg maar. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek!

Regel een oppas, ga lekker achterover zitten, adem in, adem uit en geniet. Want goed beschouwd is het leven, juist met al z’n hobbels en dalen, eigenlijk toch best wel… #PERFECT

Renée en Bettina zijn al jaren leading ladies in het theater. Renée won twee Musical Awards voor beste vrouwelijke hoofdrol, en werd door pers en publiek geprezen met haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. Bettina is naast haar theaterwerk een grote hit op Instagram en wordt door haar unieke zelfspot gezien als één van de leukste moeders van Nederland.

Fotografie: Annemieke van der Togt

Duur voorstelling: ± 90 minuten

 

  PERFECT

Agenda #PERFECT – Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

Info & Prijs

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
24 september 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€30,50
Evenement Categorie:

Locatie

Schouwburg, Hengelo
Beursstraat 44
Hengelo, Overijssel 7551 HV Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.