Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Shrek de Musical – Speeldata theater

6 oktober 2024 @ 16:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 5 oktober 2024 om 19:00

Eén evenement op 6 oktober 2024 om 12:00

Eén evenement op 6 oktober 2024 om 16:00

€37,50
Shrek de Musical

 

TicketsShrek

De musical

Komt naar Nederland

In 2024-2025 is het populaire verhaal uit de DreamWorks animatiefilm te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Met in de hoofdrol René van Kooten als Shrek en Linda Verstraten als Fiona belooft dit een magisch mooie musical te worden voor zowel de jonge als de jong-gebleven fans.

In een moeras ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt. Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden. Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona. Zij zit gevangen in een toren bewaakt door een vuurspuwende draak. De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel…

Na afloop van de voorstelling kunnen alle fans met Shrek op de foto. Betreed het moeras, laat je betoveren door de bekende sprookjesfiguren en ga mee op reis vol hilarische momenten!

met; Qshans Thode, Darren van der Lek, Linda Verstraten , René van Kooten

 

  Shrek de Musical

Agenda Shrek de Musical

Speeldata

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

    X  Youtube
 

Gegevens

Datum:
6 oktober 2024
Tijden:
12:00
16:00
Kosten:
€37,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Lievekamp, Oss
Raadhuislaan 14
Oss, Noord-Brabant 5341 GZ Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.