Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Simon & Garfunkel Acoustic – Old Friends – Theater agenda

11 januari 2024 @ 20:15

Simon & Garfunkel Acoustic

 

Tickets Simon & Garfunkel Acoustic

Old Friends

Jop Wijlacker & Dennis Kolen

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling Sounds of Silence komen Jop Wijlacker en Dennis Kolen met het vervolg Simon & Garfunkel Acoustic – Old Friends. Een nostalgische muzikale reis met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van Simon & Garfunkel.

Popmuziek is de nieuwe klassieke muziek. Voor diverse generaties zijn de songs van Simon & Garfunkel de soundtrack van hun leven. Maar hoe was het vroeger, toen die inmiddels zo legendarische nummers uitkwamen?

Jop Wijlacker en Dennis Kolen, al meer dan 20 jaar goede vrienden, nemen je mee op een nostalgische muzikale reis. Ze stellen zichzelf de vraag hoe de moderne tijd verschilt van de swinging ’60’s en ’70’s, de tijd waarin de popcultuur ontstond. De hits en de pareltjes van het iconische duo Simon & Garfunkel worden op intieme wijze akoestisch vertolkt en afgewisseld met sfeervolle beelden en een spraakmakend verhaal.

Old Friends gaat over ouder worden in een steeds sneller veranderende wereld; met momenten van bezinning en muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen…

 

  Simon & Garfunkel Acoustic

Agenda Simon & Garfunkel Acoustic

Speeldata

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Gegevens

Datum:
11 januari 2024
Tijd:
20:15
Evenement Categorie:

Locatie

De Klinker, Winschoten
Mr D.U. Stikkerlaan 251
Winschoten, Groningen 9675 DG Nederland
+ Google Maps

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.