Laden Evenementen
18
november
woensdag

Släpstick brengt Häppy Hour – Theater Agenda

18 november 2020 @ 21:15
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 21:15, repeating until 18 november 2020

One event on 18 november 2020 at 21:15

€28.00
  • Dit evenement is voorbij.
Släpstick

Tickets

In deze variétévoorstelling brengt de groep een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy. Je waant je op een kermis in 1920. Vijf mannen zoeken hun weg over het terrein, verdwalen in een stomme film, staan oog in oog met de Comedian Harmonists, figureren in een komisch ballet en vinden elkaar per ongeluk terug in de boksring. In de schiettent winnen ze een enorme hoeveelheid muziekinstrumenten. Met adembenemende snelheid word je meegevoerd in verbazing, ontroering, muzikaliteit, virtuositeit en nostalgie. Je komt niet meer bij van het lachen en je zou willen dat het nooit meer ophoudt.

Släpstick’s Häppy Hour – ruim een uur “variété op lachwekkende hoog niveau”(NRC). Uiteraard op 1,5 meter afstand, maar het voelt veel dichterbij!

De show ‘Häppy Hour’ is gebaseerd op de successhow ‘Släpstick’ waarmee de gelijknamige muziektheatergroep de afgelopen jaren in Frankrijk, Duitsland, Engeland, Denemarken en Nieuw-Zeeland toerde. Het internationale succes van Släpstick is niet verwonderlijk: Släpstick brengt muzikale comedy voor jong en oud in een show waar taal geen rol speelt.

 

Släpstick

 

 

Details
Date: 18 november 2020
Time: 21:15
Cost: €28.00
Evenement CategoryShow
Locatie
Venue Name: Schouwburg, Cuijk
Address: Grotestraat 62
Cuijk,Noord-Brabant5431 DLNederland

+ Google Maps