Laden Evenementen
08
november
zondag

Stephanie Struijk – Theater agenda

8 november 2020 @ 20:00
  • Dit evenement is voorbij.
Stephanie Struijk

Tickets

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten.

Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin ‘Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen’ uit Bijna thuis is kenmerkend voor haar troubadour’s leven.

En Stephanie slaat met haar nieuwe album Fijn zo, dat later dit jaar zal verschijnen, weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

 

Stephanie Struijk

 

 

Details
Date: 8 november 2020
Time: 20:00
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Venue Name: Markant, Uden
Address: Markt 32
Uden,Nood-Brabant5401GPNederland

+ Google Maps