Laden Evenementen
18
maart
donderdag

The Best Of The Carpenters – Theater concert agenda

18 maart 2021 @ 19:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 18 maart 2021 at 21:30

€30.50
Carpenters

Tickets

In de jaren ’70 waren ze een begrip in de internationale muziekwereld. Broer en zus Richard en Karen Carpenter. Met hun fantastische en herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters is nu eindelijk in het theater te beleven, een voorstelling om heerlijk bij weg te dromen uitgevoerd door vier van de beste zangers/muzikanten van ons land. Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Het is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

Met wereldberoemde songs als: Top of The World, Yesterday Once More, Jambalaya, I Won’t Last a Day Without You én natuurlijk Close to You. Dit aangevuld met een selectie “The Best of Ballads” in de sfeer van The Carpenters.

 

Carpenters

 

 

Details
Date: 18 maart 2021
Time: 19:30
Cost: €30.50
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Address: Raadhuisplein 3
Hoofdorp, Noord-Holland 2132 TZ Nederland

+ Google Maps