Laden Evenementen
23
augustus
maandag

Willeke Alberti – Jubileumtour

23 augustus 2021 @ 20:00
vanaf €36,50
Willeke Alberti

Tickets

Willeke Alberti

Jubileumtour

Willeke Alberti – Jubileumtournee Willeke Alberti wordt dit jaar 75 en viert dit met een officiele verjaardagstournee langs de Nederlandse theaters. Op 23 augustus 2021 komt Willeke Alberti naar het Beatrix Theater in Utrecht met haar jubileumprogramma. Een uniek concert waarbij de grande dame van de Nederlandse muziek samen met het publiek en haar live band herinneringen ophaalt uit haar ruim 60-jarige carrière.

Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals ‘Mijn Dagboek’, ‘Samen Zijn’, ‘Spiegelbeeld’ en ‘Telkens weer’. Willeke Alberti heeft speciaal voor deze tournee een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes. 75e verjaardag Willeke Alberti vertelt: ’Ik kijk ernaar uit om op 23 augustus 2021 mijn verjaardag te vieren samen met het publiek. Ik loop eigenlijk nog steeds op wolkjes na de twee concerten die ik in 2019 in AFAS Live heb gegeven. Wat was het geweldig en wat heb ik genoten. (…) Dit heeft mij enorm geïnspireerd om weer het theater in te gaan. Ik vind het nog steeds een feest om op het podium te staan en heb nooit durven dromen dat ik dit op mijn 75ste nog mag meemaken.’

Voor deze avond in het Beatrix Theater komt Willeke speciaal naar Utrecht om iedereen te kunnen laten genieten van haar muziek. Samen zijn met Willeke : dat wil toch iedereen.

 

 

Willeke Alberti

 

Details
Date: 23 augustus 2021
Time: 20:00
Cost: vanaf €36,50
Evenement CategoryMuziek
Locatie
Address: Jaarbeursplein 6a
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland

+ Google Maps

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.