Vrienten, Kooymans en de Groot

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot

Tickets

 

Vrienten, Kooymans en de Groot

De Vreemde Kostgangers doen het weer

Drie mannen van het eerste uur, die hun sporen inmiddels ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekindustrie hebben besloten de handen ineen te slaan.

Speelperiode; februari 2021 t/m april 2022

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar maar hadden nooit samen op één podium gestaan. Totdat Cesar Zuiderwijk z’n verjaardag vierde en de drie kompanen gezamenlijk een verrassingsoptreden verzorgden dat zo goed in de smaak viel, zowel bij henzelf als bij de toehoorders, dat het er ooit eens van moest komen met elkaar een programma te maken. Dat moment is nu aangebroken!

Dat de heren niet van half werk houden, blijkt ook nu weer: er wordt door ieder van hen een aantal nummers geschreven, nieuw Nederlandstalig materiaal. De theatervoorstelling ‘Vreemde Kostgangers’ zal in het teken staan van dit nieuwe repertoire maar bevat ook een selectie uit ieders oudere werk. Een persoonlijke favoriet, een duet, een (Engelstalig) nummer van elkaar in een ander jasje steken, het wordt een avond waarbij het publiek alleen maar kan genieten! Een unieke theateravond waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken, zullen vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist.

Met een programma dat zal bestaan uit nummers van hun twee vorige tours, materiaal uit hun eigen carrière en er gaan zelfs geruchten dat er toch weer wat nieuwe liedjes zullen komen. George had weliswaar aangekondigd dit jaar weinig tot niets te doen, Henny was druk doende met zijn nieuwe cd en Boudewijn deed wat losse projecten en maakte een plaat samen met The Dutch Eagles, maar bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer – daarvoor zijn het dan ook Vreemde Kostgangers. We gaan het zien tussen februari en mei 2020.

Een theateravond die je niet mag missen, een theateravond waarvan je later kan zeggen dat je erbij bent geweest!

Vrienten, Kooymans en de Groot

 

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.