Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Home » Agenda TheaterReserveringen » Musical » Was getekend, Annie M.G. Schmidt
Was getekend, Annie M.G. Schmidt

besteltickets

 

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

met o.a. Simone Kleinsma

Met haar prachtige stem, gevoel voor humor en liefde voor de Nederlandse taal is Simone Kleinsma de aangewezen actrice om de rol van Annie M.G. Schmidt te vertolken.

Speelperiode; september 2017 t/m mei 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Iedereen kent de bekende nummers als: ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Margootje, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer’. En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Simone Kleinsma in haar rol als Annie M.G. Schmidt blikt ze samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

De regie is in handen van Paul Eenens (o.a. Ciske de Rat – de musical en Petticoat), het script is geschreven door Dick van den Heuvel (o.a. Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (o.a. The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl verleent haar medewerking aan de totstandkoming van de musical gebaseerd op haar succesvolle boek.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt belooft dé biografische musical van het seizoen te worden!

Wil je meer weten en op de hoogte gehouden worden over ‘Was getekend, Annie M.G. Schmidt’? Schrijf je dan snel in voor de voorinschrijving en blijf op de hoogte!

 

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

 

Simone Kleinsma

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.