Wende – Mens

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Wende – Mens
Wende – Mens

besteltickets

 

Wende

Mens

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als één van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland.

Speelperiode; oktober 2017 t/m december 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Of het nu pop, electro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem, dwars door alle genres heen.

Zowel in het theater of in de club is, Wende’s shows zijn vol van expressie. In haar nieuwe voorstelling staat ‘Storytelling on Music’ (zoals ze dat zelf noemt) centraal. Ze benaderde gerenommeerde auteurs in binnen- en buitenland om met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven. Met hen ging ze in gesprek over zichzelf, de toekomst, de taal en de wereld waarin ze leeft. Het resultaat is een intieme, verrassende en soms confronterende reis.

De stad, een spiegel van de tijd, hier leef en bouw en werk ik. Hier zoek ik mijn geluk.

Ik loop door de straten, langs de pleinen, tussen de mensen.

Hier zijn de paradijsvogels, de wolven, de schapen, de mollen en de kraaien.

Ik loop door de dag, de nacht in tot de ochtend. De stad stelt me een vraag, ik mag zelf kiezen hoe ik die beantwoord.
Ik ga op in de massa.

Ik verdrink in eenzaamheid.

Ik bedrieg, ploeter, faal, klim op, verdwaal.

Ik slaag of verdwijn of beiden.

Door mijn ogen geeft de stad mij langzaam een gezicht.

Haar laatste theaterprogramma LAST RESISTANCE verraste en gooide hoge ogen bij zowel het publiek als de pers. De Telegraaf***** kopte “Absolute Wereldklasse” en het NRC***** schreef “In het theater valt alles op zijn plek bij Wende”.  De Volkskrant**** schreef “Wende weet diep tot haar publiek door te dringen”.

Wende

 

Wende

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.