Wereldband – Slapstick

Tickets

 

Wereldband

Slapstick

De voorstelling SLÄPSTICK van de Wëreldbänd is een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones met zijn band, de Marx Brothers, de beroemde Zwiterse clown Grock en Mini & Maxi.

Speelperiode; oktober 2019 t/m december 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Vanuit de denkwereld van deze door hen zo bewonderde voorgangers wordt een grote verzameling muzikale, humoristische acts vertoond, die hun oorsprong vinden in het variété. In SLÄPSTICK zullen ze bovendien hun eigen draai geven aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel en Hardy. Muzikaal vakmanschap. Dat de vijf van oorsprong rasmuzikanten zijn, was ook al te zien in hun eerdere theaterprogramma’s (o.a. Keet, Playground), alsmede in uitstapjes met onder andere het Residentie Orkest, IDT, Cirque Stiletto en Brigitte Kaandorp.

Hun voorraad instrumenten lijkt eindeloos en ze zijn meester in ontsporende komische scènes met vaak een bijzondere twist, waarbij hun vakmanschap altijd fier overeind blijft. Bij de virtuoze, muzikale slapstick van de Wëreldbänd kom je gewoonweg ogen en oren tekort.

Wëreldbänd wordt Släpstick
Gesteund door het internationale succes onder de naam Släpstick heeft de groep besloten dat zij ook binnen de Nederlandse en Vlaamse landsgrenzen onder de naam Släpstick wil opereren. De naam sluit naadloos aan bij de theatrale insteek van de groep en geeft beter aan wat het publiek ook daadwerkelijk in de voorstelling kan verwachten. Vanaf het seizoen 2019/2020 zal de groep dan ook onder de naam Släpstick verder gaan.

BIJZONDERHEDEN: geschikt voor kinderen, geschikt voor anderstaligen

 

Wereldband

 

Wereldband

 

 

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.