Wien Bleibt Wien – Neujahr in Wien

Home » Agenda TheaterReserveringen » Opera » Wien Bleibt Wien – Neujahr in Wien
Wien Bleibt Wien – Neujahr in Wien

besteltickets

 

Wien Bleibt Wien

Neujahr in Wien

Dit geheel vernieuwde programma zal door het virtuoze Habsburgs Strauss Orkest, de ‘ongekroonde koningin van de Nederlandse operette’ sopraan Wilma Bierens, bariton Sef Thissen en tenor Arnold Bezuyen vol glans en ‘Wiener Schmalz’ vertolkt worden.

Speelperiode; december 2018 t/m januari 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Neujahr in Wien is een warm bad in de koude wintermaanden waar zowel oud als jong zich graag in onderdompelt! Hét programma met louter hoogtepunten van de onbetwiste grootmeesters van de Weense operette is wederom één feest der herkenning, waar een steeds groeiend publiek de weg naar vindt. Een prachtig decor en repertoire waarbij het ultieme Nieuwjaars-gevoel niet achterwege kán blijven. Puttend uit de traditie van het traditionele Nieuwjaarsconcert in de gouden zaal van de Musikverein hebben wij ook dit jaar weer een heerlijk operetteprogramma samengesteld. Evergreens als ‘Niemand liebt dich so wie ich’, ‘Du solst der Kaiser meiner Seele sein’, ‘als flotter Geist’ en natuurlijk het Viljalied zullen voor het voetlicht gebracht worden tezamen met hoogtepunten uit ‘Die Czardasfürstin’ en ‘Wienerblut’. Samen met flitsende polka’s, stoere marsen en natuurlijk romantische walsen zullen zij garant staan voor een onvergetelijke voorstelling.

Arnold Bezuyen ‘nieuwe loot’ in het programma, Nederlandse tenor

Bezuyen die als solist kind aan huis o.a. bij de Bayreuter Festspiele en de Wiener Staatsoper is. zal het gouden zangers- trio completeren. Het gouden repertoire van o.a. Strauss, Stolz en Lehár is rijkelijk vertegenwoordigd in Wien bleibt Wien ‘Weihnachten in Wien’. Dansers van het Charkov Staats Ballet zullen deze heerlijke muziek met hun ballet omlijsten. Zij zullen hun schaatsen slijpen om op de muziek beroemde ‘Schaatsenrijderswals’ van Waldteufel te dansen. De muzikale leiding en natuurlijk de presentatie zijn handen van maestro Jeroen Weierink.

 

Wien Bleibt Wien

 

Wien bleibt Wien

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.