Winter in Wien – Opera Theater

Winter in Wien

Tickets

Winter in Wien     Kaartjes  en Tickets

met sterren van de voormalige Hoofdstad Operette!

Ook dit seizoen brengt De Nationale Operette een serie heerlijke concerten, die liefhebbers van het genre niet mogen missen! Er zijn weer twee gloednieuwe programma’s samengesteld, geheel passend bij de tijd van het jaar. Vóór de jaarwisseling: ‘Winter in Wien – Weihnachtskonzert’, voor dat speciale, nostalgische kerstgevoel; ná de jaarwisseling: ‘Winter in Wien – Neujahrskonzert’, waarmee 2020 bruisend wordt ingeluid. Beide specials zijn een aaneenschakeling van de mooiste operettemelodieën en -aria’s en zodoende echt een feest der herkenning.

 

 

Speelperiode;

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Sprankelende operettemuziek, gouden stemmen, zwierige walsen…

Het orkest van De Nationale Operette, waarvoor musici zijn geselecteerd uit orkesten over de hele wereld, wordt enthousiast geleid door maestro Jeroen Weierink.
De zang wordt vertolkt door topsolisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Bijzonder is dat zij ooit samenwerkten als hoofdrolspelers bij de voormalige Hoofdstad Operette en nu, na jaren, weer met elkaar optreden!

De dansers van De Nationale Operette zorgen in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

 

Winter in Wien

 

Winter in Wien

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.